Naši utrinki‎ > ‎

Kaj imam rada?

objavljeno: 23. okt. 2015 03:10 avtor: Sklad Silva   [ posodobljeno 28. okt. 2015 01:09 ]

Sem Una Pofuk. Rada grem ob ponedeljkih na Fijerogo, ko je lepo mrzlo in suho vreme. V ponedeljkovi skupini imam veliko prijateljev. Najraje se družim z Daro in Mirzo, ker je poln humorja. Rada grem na sprehode in na pijačo, ko je lepo sončno vreme. Rada pomagam pri malici. Rada imam večerne žurke do 20.00 ali 23.00 zvečer. Rada imam individualne ure, ker grem s psom na sprehod, rešujem križanke, igram Človek ne jezi se, poslušam glasbo na prenosnem računalniku, se pogovarjam in pošteno nasmejim, da postanem rdeča v obraz. Rada igram karte ČRNI PETER. Včasih tudi skuham kavo.

Psička Lotos je moja najboljša prijateljica. Vsako jutro se zbudi pred uro, da dobi svoj zajtrk potem pa mi skoči s prednjimi tacami na posteljo, da ji dajem pasje piškote. Za hrano me vedno uboga. Je zelo prebrisana. Ko me pridejo popoldne iskat se vedno poriva h kombiju. Ob ponedeljkih zvečer,ko pridem nazaj s Fijeroge me vedno pričaka, pozdravi, skače v zrak od veselja in laja. (Vau,vau,vau) !!!!

Za Dan Sklada se zberemo vsi v velikem številu na Fijerogi. Poslušam glasbo, zaplešem z Ireno. Rada se pogovarjam po kosilu z ostalimi, ki sedijo z mano pri mizi in pijem kavo ter jem pecivo. Rada imam srečelov. Rada imam jesenske piknike. 

Rada imam kuharske delavnice, ki me sproščajo. Všeč mi je priprava hrane, ki je za prste oblizat. Komaj čakam, da imamo spet kuharsko delavnico.Vsa sem vznemirjena. 

(Una Pofuk , 21.10.2015) 

Comments